Meer informatie? - Mail sales@inter-sprint.nl
Personenwagen Banden
Bestelwagen Banden
4X4 / SUV Banden

 

Nexen Zomerbanden

Nexen beschikt over een groot assortiment zomerbanden. Of je nu zomerbanden nodig hebt voor een kleinere stadsauto, een luxe middenklasser of auto’s uit het top segment, Nexen zomerbanden zijn er voor iedereen. Buiten het grote aanbod van verschillende profielen beschikt Nexen ook over een uitgebreid matenpakket.Wanneer je kiest voor Nexen zomerbanden dan bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

Door de speciale opbouw van de band, de unieke rubbersamenstelling en de uitgebreide keuzen uit profielen presteren Nexen zomerbanden optimaal onder alle weersomstandigheden. Ook bij plotselinge manoeuvres bewijzen Nexen zomerbanden hun kwaliteit en betrouwbaarheid. De uitstekende prijs- kwaliteitverhouding van Nexen banden mag ook zeker vermeld worden.

Bekijk ook de Nexen Winterbanden en de Nexen All Season banden

Over de: Nexen ROADIAN 571
De Nexen Roadian 571 zorgt voor een comfortabele rit ongeacht de conditie van de weg. Deze speciaal voor de SUV's ontwikkelde band houdt de SUV te allen tijde bestuurbaar en zorgt voor een geweldige algemene handling van de auto. Op een verharde ondergrond levert de Roadian 571 optimale rij- en remprestaties maar produceert de band weinig geluid. Off-road hapt de band stevig in de ondergrond waardoor ook hier de stabiliteit en bestuurbaarheid van de auto gegarandeerd is.
Nexen roadian-571
Maten: Nexen ROADIAN 571
Band maatXLLISI
65 Series       
235 / 65 R17104TEC374
60 Series       
235 / 60 R18103HEC373
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...