Meer informatie? - Mail sales@inter-sprint.nl
Personenwagen Banden
Bestelwagen Banden
4X4 / SUV Banden

 

Nexen Zomerbanden

Nexen beschikt over een groot assortiment zomerbanden. Of je nu zomerbanden nodig hebt voor een kleinere stadsauto, een luxe middenklasser of auto’s uit het top segment, Nexen zomerbanden zijn er voor iedereen. Buiten het grote aanbod van verschillende profielen beschikt Nexen ook over een uitgebreid matenpakket.Wanneer je kiest voor Nexen zomerbanden dan bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

Door de speciale opbouw van de band, de unieke rubbersamenstelling en de uitgebreide keuzen uit profielen presteren Nexen zomerbanden optimaal onder alle weersomstandigheden. Ook bij plotselinge manoeuvres bewijzen Nexen zomerbanden hun kwaliteit en betrouwbaarheid. De uitstekende prijs- kwaliteitverhouding van Nexen banden mag ook zeker vermeld worden.

Bekijk ook de Nexen Winterbanden en de Nexen All Season banden

Over de: Nexen ROADIAN MT
Met de Nexen Roadian MT kan je elke strijd met de ondergrond aan. Het profiel van de Roadian MT is speciaal ontworpen met diepe, brede groeven zodat hij uitstekend uit de voeten kan op een modderig of ruw terrein. Door het speciale profiel behoudt de band grip zonder al te diep weg te zakken en zichzelf in te graven. Het zigzag profiel van de Nexen Roadian MT zorgt ook voor een uitstekende afvoer van water en vuil waarmee de kans op aquaplaning op een verharde ondergrond aanzienlijk afneemt.
Nexen roadian-mt
Maten: Nexen ROADIAN MT
Band maatXLLISI
85 Series       
235 / 85 R16120QGB374
75 Series       
235 / 75 R15104QGB374
265 / 75 R16123QGB374
-       
1050 R15109QGB374
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...