Zomerbanden

Zomerbanden nodig voor een compacte stadsauto, luxe middenklasser of een auto uit het topsegment? Nexen heeft voor iedere klasse een geschikte zomerband beschikbaar. Het aanbod in zomerbanden is zeer uitgebreid, met maar liefst 21 profielen en meer dan 400 maten. Maar, Nexen biedt meer.

Met Nexen zomerbanden bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardig product. De speciale bandopbouw, unieke rubbersamenstelling en moderne profielontwerpen zorgen voor goede prestaties in alle weersomstandigheden. Bij plotselinge uitwijkmanoeuvres of onverwachts remmen, bewijzen Nexen zomerbanden hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

N’Fera SU4

De Nexen N’Fera SU4 levert zeer goede rij- en remeigenschappen en geweldige rijervaringen. De 4 brede, in de lengte doorlopende profielgroeven, leveren meer grip op droog en nat wegdek. De […]

Bekijk band

N’Blue HD Eco

De Nexen N’Blue HD biedt geweldige rijeigenschappen en rijervaringen maar spaart het milieu. Door een verminderde rolweerstand zorgt de Nexen N’Blue HD voor een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot. De […]

Bekijk band

Nblue HD Plus

De Nexen N’Blue HD Plus is een milieuvriendelijke zomerband voor Ultra-High- Performance voertuigen. Geweldige rijprestaties gegarandeerd.

Bekijk band

N 8000

De Nexen N8000 zomerband staat voor indrukwekkende prestaties, ook bij hogere snelheden.

Bekijk band